Trainingen voorlopig uitgesteld, online samen mediteren

We leven in een bijzondere tijd, zoals we niet eerder meemaakten. Vanwege de maatregelen en richtlijnen die in deze tijd gelden om sociaal afstand te houden en niet in groepen samen te komen zijn alle trainingen voorlopig uitgesteld. Zodra het mogelijk is zullen ze weer hervat worden.
Omdat juist nu de behoefte aan verbinding, met jezelf en anderen, groot is bied ik, aan degenen die een training bij mij volgen of gevolgd hebt, wekelijks, op maandagavond van 19.30 uur tot 20.00 uur, een online geleide meditatie aan.
Je kunt mij per mail laten weten of je hier aan mee wilt doen.

Mogen wij allen gezond zijn, mogen wij ons verbonden voelen en kalmte en vertrouwen ervaren.

Interpersoonlijke mindfulnesstraining

Heb je een mindfulness- en/of zelfcompassietraining gevolgd en wil je jouw beoefening verdiepen en uitbreiden dan is de orienterende workshop interpersoonlijke mindfulness misschien iets voor jou. We oefenen hierin met mindfulness in communicatie met anderen. Het uitbreiden van jouw mindfulnessbeoefening naar de relatie met anderen kan in het begin wat onzeker voelen, maar ook leiden tot hartverwarmende ervaringen!

Datum: zaterdag 14 maart van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Siza A.C. Rijkerswoerd, Mr. P.S.Gerbrandysingel 45, 6836 KS, Arnhem
Kosten: ‚ā¨ 25,-
De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Heb je belangstelling voor deze interpersoonlijke mindfulnessworkshop of wil je er meer over weten? Vul dan het contactformulier op mijn website in of mail mij: info@marijkedekoning.nl.
Ik neem dan contact met je op.

Zelfcompasssietraining

Ben je vaak streng en kritisch voor jezelf? Geef je wel zorg aan anderen maar vind je het moeilijk om zorgzaam voor jezelf te zijn?
Heb je een mindfulnesstraining gevolgd, -of coaching of therapie – en wil je verder met het ontwikkelen van een open, vriendelijke houding tegenover jezelf, ook in moeilijke situaties?
In de zelfcompassietraining kun je hiermee oefenen en leren hoe je met jezelf kunt omgaan zoals je met een goede vriend of vriendin zou doen. De zelfcompassietraining kan je helpen jouw hart (meer) te openen voor jezelf. Dit zal doorwerken in al jouw relaties.

Start nieuwe Trainingen:
Maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Data: 17 februari, 2, 9, 16, 23 maart, 6, 13, 20 april 2020.

Dinsdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur
Data: 18 februari, 3, 10, 17, 24 maart, 7, 14, 21 april 2020

Bij beide trainingen hoort een extra oefendag.
Datum: zondag 29 maart 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Heb je belangstelling voor deze training of wil je er meer over weten? vul dan het contactformulier op mijn website in of mail mij: info@marijkedekoning.nl.
Ik neem dan contact met je op.

Mindfulnesstraining

In de mindfulnesstraining oefenen we om met meer open, vriendelijke aandacht te zijn bij alles wat we ervaren. We worden ons bewust van de ‘automatische piloot’ en ontdekken hoe we we de keuze hebben om hier uit te stappen. En dan kun je bijzondere ontdekkingen doen!

Op zondag 16 februari 2020 van 10.00 tot 16.00 uur zal er een mindfulnessoefendag plaatsvinden, een dag in aandacht en vriendelijkheid.
Je kunt aan deze dag deelnemen als je al eens een mindfulnesstraining of zelfcompassietraining gevolgd heb en je je beoefening wilt ‘opfrissen’ door nogmaals samen met anderen onder begeleiding te oefenen.

Bij voldoende deelnemers wil ik begin maart 2020 weer een mindfulnesstraining aanbieden op maandagochtend, start 2 maart 2020, van 9 uur tot 11.30 uur, en vrijdagavond (start 6 maart 2020) van 19.30 uur tot 22.00 uur. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten.

Heb je vragen,wil je meer informatie of wil je je aanmelden?
Vul dan het contactformulier op mijn website in of mail mij info@marijkedekoning.nl.

Als je je aanmeldt neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.