Interpersoonlijke mindfulnesstraining

Deze training zal opnieuw aangeboden in het voorjaar van 2020.

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd en heb je belangstelling voor deze interpersoonlijke mindfulnesstraining als vervolg hierop, of wil je er meer over weten? Ik ben bereikbaar via het contactformulier op deze website of per mail: info@marijkedekoning.nl. Ik neem dan contact met je op.

Zelfcompasssietraining

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd, -of een coaching of therapie – en wil je verder met het ontwikkelen van een open, vriendelijke houding tegenover jezelf en anderen, ook in moeilijke situaties? Dit kun je leren in de zelfcompassietraining.

Bij voldoende deelnemers start er een zelfcompassietraining in een kleine groep op vrijdagochtend 13 september van 9.30 uur tot 12.00 uur.

Locatie: Jane Addamsstraat 4, 6836 KZ Arnhem

In het voorjaar van 2020 zal deze training opnieuw aangeboden worden, ook op een avond.

Heb je belangstelling voor deze training of wil je er meer over weten? Ik ben bereikbaar via het contactformulier op deze website of per mail: info@marijkedekoning.nl. Ik neem dan contact met je op.

Mindfulnesstraining

Wil je de week rustig afsluiten?
Vrijdag 11 oktober 2019 start, bij voldoende deelnemers, weer een mindfulnesstraining. De training bestaat uit acht, in principe wekelijkse, bijeenkomsten en een stiltemiddag, die in een weekend plaatsvindt.

Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Locatie: Siza Activiteitencentrum Rijkerswoerd,
Meester P.S. Gerbrandysingel 45, 6836 KS Arnhem

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op deze website of per mail: info@marijkedekoning.nl. Ik neem dan contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.