Mindfulnesstraining

In de mindfulnesstraining oefenen we om met meer open, vriendelijke aandacht te zijn bij alles wat we ervaren. We worden ons bewust van de ‘automatische piloot’ en ontdekken hoe we we de keuze hebben om hier uit te stappen. En dan kun je bijzondere ontdekkingen doen!

Op zondag 16 februari 2020 van 10.00 tot 16.00 uur zal er een mindfulnessoefendag plaatsvinden, een dag in aandacht en vriendelijkheid.
Je kunt aan deze dag deelnemen als je al eens een mindfulnesstraining of zelfcompassietraining gevolgd heb en je je beoefening wilt ‘opfrissen’ door nogmaals samen met anderen onder begeleiding te oefenen.

Bij voldoende deelnemers wil ik begin maart 2020 weer een mindfulnesstraining aanbieden op maandagochtend, start 2 maart 2020, van 9 uur tot 11.30 uur, en vrijdagavond (start 6 maart 2020) van 19.30 uur tot 22.00 uur. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten.

Heb je vragen,wil je meer informatie of wil je je aanmelden?
Vul dan het contactformulier op mijn website in of mail mij info@marijkedekoning.nl.

Als je je aanmeldt neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *