Zelfcompasssietraining

Ben je vaak streng en kritisch voor jezelf? Geef je wel zorg aan anderen maar vind je het moeilijk om zorgzaam voor jezelf te zijn?
Heb je een mindfulnesstraining gevolgd, -of coaching of therapie – en wil je verder met het ontwikkelen van een open, vriendelijke houding tegenover jezelf, ook in moeilijke situaties?
In de zelfcompassietraining kun je hiermee oefenen en leren hoe je met jezelf kunt omgaan zoals je met een goede vriend of vriendin zou doen.

In februari 2020 wil ik deze training opnieuw aanbieden, op maandagavond en dinsdagochtend. Het is mijn bedoeling om, in combinatie met de zelfcompassietraining, een korte mindfulnesstraining aan te bieden. Mindfulness vormt de basis voor zelfcompassie, en enige oefening in mindfulnessvaardigheden kan het oefenen met zelfcompassie makkelijker maken.

Heb je belangstelling voor deze training of wil je er meer over weten? Ik ben bereikbaar via het contactformulier op deze website of per mail: info@marijkedekoning.nl. Ik neem dan contact met je op.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *