Interpersoonlijke mindfulnesstraining

Wil je je graag blijven ontwikkelen nadat je een mindfulnes- en/of zelfcompassietrainining hebt gevolgd? In de interpersoonlijke mindfulnesstraining, oefenen we met mindfulness in contact met anderen. Je kunt hierdoor nieuwe inzichten verwerven over jezelf, jouw houding en reacties in relatie met anderen, en leren om bewuster te communiceren.

Omdat deze training nog tamelijk onbekend is, start ik met een oriënterende bijeenkomst op donderdag 19 september 2019 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Kosten: € 15,- . Als je deelneemt aan de training wordt dit bedrag verrekend met de cursuskosten.

Donderdag 3 oktober 2019 start, bij voldoende deelnemers, een interpersoonlijke mindfulnesstraining. De training bestaat uit acht, in principe wekelijkse, bijeenkomsten en een lange oefendag, die in een weekend plaatsvindt.
Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Locatie: Siza Activiteitencentrum Rijkerswoerd,
Meester P.S. Gerbrandysingel 45, 6836 KS Arnhem

Je kunt je aanmelden voor de oriënterende bijeenkomst of voor de training via het contactformulier op deze website of per mail: info@marijkedekoning.nl. Als je je aanmeldt voor de training neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *