Trainingen starten weer bij voldoende deelnemers

We leven in een bijzondere tijd, zoals we niet eerder meemaakten. Het Covid-19 virus heeft de wereld op zijn kop gezet. Ook in Nederland heeft het openbare leven een tijdlang zo goed als stil gelegen, met verstrekkende gevolgen.
Juist in deze nog steeds onzekere, stressvolle en vaak verwarrende periode kunnen mindfulness en (zelf)compassie van onschatbare waarde zijn

Zolang het mogelijk is blijf ik ‘live’ trainingen aanbieden. De ruimtes waarin ik de trainingen geef zijn groot genoeg om onderling 1,5 m. afstand te houden. Mocht je een of meer sessies missen vanwege coronagerelateerde klachten dan bied ik deze online aan.
Alle trainingen vinden plaats in Arnhem Zuid.

Als de omstandigheden het toelaten bied ik, bij voldoende deelnemers, in februari/maart 2021weer mindfulness- en een zelfcompassietrainingen aan. De trainingen zullen plaats vinden op maandag- en woensdagavond.

Als de lockdown ook in maart nog niet versoepeld is wil ik, bij voldoende belangstelling, op maandagmiddag en donderdagmiddag een mindfulness- en zelfcompassietraining online aanbieden, mits hier voldoende belangstelling voor is.

Heb je belangstelling voor een mindfulness- of zelfcompassietraining meld je dan aan via het contactformulier. Ik nodig je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek.
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *