Aanbod trainingen najaar 2021

Zelfcompassietraining
De zelfcompassietraining is inmiddels gestart.
Zaterdag 20 november van 13.00 uur tot 17.00 uur is de stiltemiddag.

Je bent van harte welkom bij de stiltemiddag als je eerder een zelfcompassietraining gevolgd hebt. Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Deze komt ten goede aan een kleinschalig project in India dat ik ondersteun en aan Stichting Vluchteling.

In het voorjaar bied ik weer een zelfcompassietraining aan.

Mindfulnesstraining
Deze is niet doorgegaan omdat er te weinig aanmeldingen waren.

Nieuw:
Workshop mindfulness, Chi Neng Qigong, Dru Yoga
Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief liet weten ben ik de laatste tijd intensief bezig met Chi Neng Qigong en Dru Yoga In het najaar wil ik, als hier belangstelling voor is, ook een workshop aanbieden waarin ik mindfulness, Dru yoga en Chi Neng Qigong (CNQ) combineer. 
Zowel in de mindfulnessoefeningen als in de Dru yoga en de CNQ gaat het om vriendelijke aandacht voor alles wat je ervaart. Het verschil is dat in yoga en CNQ meer bewegingen gebruikt worden.
CNQ, ontwikkeld in China, is vooral gericht op het bewust laten stromen van Qi, levensenergie, door gefocuste aandacht en langzame bewegingen.
Een belangrijk onderdeel van de Dru yoga (die zijn wortels heeft in India) zijn bewegingsreeksen die als doel hebben het opheffen van blokkades die de energiestroom in het lichaam blokkeren. Daarnaast zijn er ook activerende reeksen, yogahoudingen en ontspannings- en meditatieoefeningen.
Het zijn verschillende invalshoeken die eenzelfde doel hebben: ontwikkelen van je mogelijkheden, een vitaal lichaam, een heldere geest (bewustzijn) en een ruim, open hart. Leven in verbinding en harmonie met jezelf en met alles om je heen.
Ik denk dat het een mooie ervaring is om in een workshop kennis te maken met deze verschillende benaderingen.
Tijd: Zaterdag 6 november van 13.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: € 20,-

Locatie voor alle activiteiten: SIZA AC Mr. P.S. Gerbrandysingel 45 6836 KS in Arnhem (Zuid)
 
Heb je belangstelling om mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier op mijn website www.marijkedekoning.nl of per mail info@marijkedekoning.nl
Als het gaat om aanmelding voor een training neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
Heb je al eerder een training gevolgd en wil je ‘op herhaling? Welkom! Dit kan een goede ‘herinnering’ zijn en ook een verdieping van wat je eerder ervaren hebt.
En ken je mensen die belangstelling hebben voor een van de trainingen? Fijn als je hen wilt attenderen op mijn website en mijn trainingen.
 
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *