Stiltemiddag en in oktober nieuwe trainingen

Het mag weer, ‘live’ bij elkaar komen voor een mindfulness of zelfcompassietraining!
Omdat binnenkort de vakantieperiode aanbreekt bied ik na de zomervakantie weer nieuwe trainingen aan.

Wel wil ik bij voldoende belangstelling, op zaterdag 10 juli, een stiltemiddag, – een soort mini-retraite – aanbieden. Iedereen die een mindfulness- en/of zelfcompassietraining heeft gevolgd is hierbij welkom. Dit is dan de afsluiting van dit bijzondere seizoen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier of per mail: info@marijkedekoning.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de stiltemiddag. Wel is een vrijwillige bijdrage welkom in de vorm van een donatie aan Stichting Vluchteling of een bijdrage aan Giro 555 Samen tegen corona. Op deze manier dragen we samen bij aan vermindering van het lijden in de wereld. Dit is geen druppel op een gloeiende plaat, maar een druppel in de grote oceaan van compassie.

In oktober 2021 bied ik weer een mindfulnesstraining- en een zelfcompassietraining aan. De zelfcompassietraining op woensdagavond en en de mindfulnesstraining op vrijdagochtend.

Heb je belangstelling voor een mindfulness- of zelfcompassietraining? Meld je dan aan via het contactformulier. Ik ontmoet je graag in een kennismakingsgesprek.
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *